De Winkel

Verkoop van meststoffen, hulpmaterialen en potgrond

De vereniging biedt leden de mogelijkheid gebruik te maken van gezamenlijke inkoop van meststoffen, hulpmaterialen en potgrond. Eén en ander wordt georganiseerd door de Commissie Zaden en Meststoffen, die momenteel bestaat uit:

- William Scheepers (tuinnummer 73)

De winkel is open op Woensdag en Zaterdag van 10:00 uur tot 12:00 uur

 

Te koop zijn: stalmest, koemestkorrels, culterra, potgrond, kalk, patentkali, lavameel, tonkinstokken, afrasteringpaaltjes.

De prijzen voor bovengenoemde artikelen en faciliteiten worden bekend gemaakt via de prijslijst op het mededelingenbord, in het Praothuis en in de winkel.

Er moet contant worden afgerekend.

 

Verkoop van zaden

Eenmaal per jaar bestaat de mogelijkheid om zaden te bestellen.

De vereniging heeft twee zaadleveranciers geselecteerd, waarvan de catalogi vóór de kerst bij alle leden worden thuisbezorgd.

Tot half januari kunnen de bestellijsten bij de leden van de commissie worden ingeleverd, waarna eind februari de bestellingen kunnen worden afgehaald. Uiteraard kunnen alle producten uit de catalogi (dus ook pootaardappelen, plantuien, bloembollen, etc.) worden besteld. Bij beide leveranciers is een fikse korting op de normale verkoopprijzen afgesproken.

 

Preiplanten bestellen

Gedurende de maanden februari t/m mei liggen in het Praothuis bestellijsten voor zomer- en winterpreiplanten. De zomerpreiplanten worden rond 1 april geleverd en de winterpreiplanten rond 1 juli.

Zodra de bestellijsten in het Praothuis liggen, wordt daarover een bericht op het mededelingenbord geprikt.

 

Aardbeiplanten bestellen

Ook is het ieder jaar mogelijk aardbeiplanten te bestellen.

Ook hierover leest u meer op het mededelingenbord.